Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будні: 9:00–18:00

0
Мій кошик

HP QK762A 785GB SSD MLC IO Accelerator 658603-001 for BladeSystem

Артикул: 658603-001

HPE 785gb MLC IO Accelerator для BladeSystem C-class QK762A 658603-001

Підтримувані blade-сервери ProLiant BL420c Gen8, BL460c Gen8, BL465c Gen8, BL660c Gen8

Прискорювач HPE IO є частиною всеосяжного портфеля сховищ даних. Цей пристрій зберігання даних призначений для ринків і додатків, що вимагають високої швидкості транзакцій і доступу до даних у режимі реального часу, що сприятиме підвищенню продуктивності додатків. Прискорювач HPE IO забезпечує високу продуктивність введення-виведення і низький доступ до пам'яті, а також надійність напівпровідникових технологій і низьку потужність і вимоги до охолодження. Цей продукт, заснований на технології флеш-пам'яті NAND, доступний у форм-факторі мезонінних карт для HP BladeSystem c-Class.

Вигоди
Технологія Solid State Storage Technology може забезпечити переваги для клієнтів у кількох різних галузях і з різною архітектурою реалізації. Вона забезпечує високу продуктивність і надійність без рухомих частин, за низького енергоспоживання і низьких вимог до охолодження та поліпшеної стійкості до впливу навколишнього середовища. Технологія твердотільних накопичувачів тільки нещодавно стала популярною темою на ринку, незважаючи на те, що її використовували в деяких корпоративних застосунках упродовж низки років, особливо там, де робоче навантаження значно виграє від доступу з низькою затримкою.


Додатки.
Деякі приклади використання:
Бази даних, які історично виконувалися в пам'яті або в багатодискових конфігураціях, з міркувань продуктивності
Бізнес-аналітика та інтелектуальне опрацювання даних
Обробка та верифікація фінансових даних у режимі реального часу
Кешування контенту для даних для файлових / веб-серверів
3D-анімація / рендеринг
CAD / CAM
Рішення Virtual Desktop Infrastructure
Гіпервізор працює з великою кількістю віртуальних машин


Технологія Solid State може бути реалізована різними способами на сервері. Дві найпоширеніші реалізації - це SSD (у форм-факторі SATA або SAS) або як плата вводу-виводу, під'єднана до шини PCI Express.
Як плата введення-виведення IO Accelerator не є типовим SSD; він під'єднується безпосередньо до серверної PCI Express, щоб пропонувати надзвичайно низьку затримку та високу пропускну здатність. Карта також призначена для забезпечення високих IOP (операцій введення-виведення за секунду) і майже симетричних читання / запис. IO Accelerator використовує виділений PCI Express x4 зв'язок із пропускною спроможністю близько 1,3 ГБ/с. кожен
Мезонінний слот у c-Class BladeSystem пропонує принаймні таку пропускну здатність, тож, об'єднуючи карти, ви можете легко масштабувати, щоб відповідати потребам у пропускній спроможності вашої програми.
Драйвер і прошивка HP IO Accelerator забезпечують інтерфейс блоку-сховища для операційної системи, який можна легко використовувати замість зберігання старого диска. Сховище може використовуватися як необроблений дисковий пристрій, або його можна розділити і відформатувати зі стандартним файлом системи. Ви також можете комбінувати кілька карт на обраних моделях із використанням OS RAID (до 3-х карт із блейд-сервером c-Class із повною висотою) для підвищеної надійності, місткості або продуктивності на одному blade-сервері.
Модуль Remote Power Cut забезпечує вищий рівень захисту в разі катастрофічної втрати потужності (наприклад, користувач випадково витягує неправильне серверне лезо зі слота). Модуль Remote Power Cut забезпечує завершення запису в польоті NAND спалахує в цих катастрофічних сценаріях.
ПРИМІТКА. Для моделей QK761A, QK762A і QK763A модуль Power Cut вбудований у плату.
ПРИМІТКА. QK761A, QK762A QK763A є Type B Mezzanine Переведено с помощью www.DeepL.com/Translator (бесплатная версия)

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
6 435 грн
Очікується
Зайдіть, щоб
відобразити знижку
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Порівняти
  • Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.
  • «Новою поштою» по Україні 
  • Кур'єром по Києву 

Більше інформації про доставку

 

  • Готівкою при отриманні.
  • Безготівковий розрахунок без ПДВ

Гарантія від продавця від 14 днів до 36 місяців.

Вгору
Задавайте питання у Telegram Задавайте питання у Viber